ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ

Η λιποαναρρόφηση αποτελεί μία μέθοδο σμίλευσης του σώματος ώστε να αφαιρεθεί το τοπικό πάχος και να αποκτήσει αρμονία το σώμα. Τα περισσότερα άτομα που καταφεύγουν στη λιποαναρρόφηση είναι ευχαριστημένα από το βάρος τους  κι από το σχήμα τους σώματός τους αλλά σε συγκεκριμένα σημεία υπάρχει ανεπιθύμητο λίπος που δεν «αποχωρεί». Η λιποαναρρόφηση περιλαμβάνει την αφαίρεση, τη χρήση αρνητικής πίεσης,αναρρόφησης, και ειδικών ατραυματικών βελόνων (κάνουλες), για την απομάκρυνση των λιποκυτταρων η οποία συνοδεύεται και από μια σχετική σύσφιξη του δέρματος χάρη στην διέγερση των ινοβλαστών. Η διαδικασία της λιποαναρρόφησης μπορεί να γίνει υπό γενική αναισθησία, μέθη και τοπική νάρκωση ή μόνο τοπική αναισθησία ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.

 

Λόγω της υδρόφιλης  δράσης του συγκρατεί ποσότητα νερού έως και  1000 φορές  το βάρος του.
Με τον τρόπο αυτό συμβάλλει τόσο στη διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματος,  όσο και στην αποκατάσταση του χαμένου -με την πάροδο του χρόνου- όγκου στο πρόσωπο.
Το υαλουρονικό  οξύ μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο: σε σημεία με μόνιμες ρυτίδες  (πχ μεσόφρυο,  βαθιές  ρινοπαρειακές ), γύρω από το στόμα για ανύψωση της γωνίας του ( ρυτίδες  “μαριονέτας “), κάτω από τα μάτια για τους μαύρους κύκλους( tear trough), στην κάτω  γνάθο  για βελτίωση του περιγράμματος, ενίσχυση των ζυγωματικών, γέμισμα των χειλιών και  πολλά άλλα.
Σήμερα το υαλουρονικό  οξύ έχει πάψει πλέον να θεωρείται  απλώς  ένα υλικό που “γεμίζει ” ρυτίδες.  Θεωρείται  κάτι περισσότερο,  δηλαδή ένα υλικό  που διαμορφώνει το σχήμα του προσώπου και βελτιώνει  ακόμα και την υφή του δέρματος.
Οι ευεργετικές ιδιότητες από την χρήση υαλουρονικού οξέως αξιοποιούνται  και για την ενίσχυση του μηχανισμού αποκατάστασης των δερματικών βλαβων. Βοηθάει στην παραγωγή κολλαγόνου και στην ανανέωση των κυττάρων με σκοπό την ταχύτερη επούλωση τραυμάτων. Μπορεί να βελτιώσει την όψη ουλών που έχουν προκληθεί στο δέρμα.
Η χρήση υαλουρονικού οξέως συστήνεται σε όλους γυναίκες και άνδρες. Καλό θα ήταν να αποφεύγεται η χρήση από άτομα με νεφρικές ή ηπατικές παθήσεις καθώς και από έγκυες και θηλάζουσες
 Δεν έχει παρατηρηθεί κάποια παρενέργεια από τη λήψη υαλουρονικού οξέος.

Υπηρεσίες ProlipsisNet

Άμεση εξυπηρέτηση μετά το κλείσιμο του ραντεβού σας.

Ιατρικές Υπηρεσίες

Όταν η επιστήμη και η βαθιά γνώση ανατομίας συμπράττει με την καλαισθησία και το αίσθημα ευθύνης του ιατρού, ένα πανίσχυρο δηλητήριο μπορεί να μετατραπεί στον καλύτερό μας φίλο. Είναι η ιστορία όπου το δηλητηριασμένο μήλο στο παραμύθι της Χιονάτης συμμαχεί με το Μαγικό της Καθρέφτη.

 

Το Υαλουρονικό οξύ, αν και τεχνητό προϊόν,  αποτελεί φυσικό συστατικό του  δέρματος, που βοηθάει στην ενυδάτωση των ιστών. Για το λόγο αυτό είναι  ένα προϊόν  υποαλλεργικό, χωρίς παρενέργειες.

Χρησιμοποιείται ήδη από τη δεκαετία του ’50 στη Γαλλία και αποτελεί σήμερα ευρέως χρησιμοποιούμενη τεχνική για την πρόληψη και την  αντιμετώπιση της γήρανσης  του  δέρματος  (mesolift)
Πρόκειται για έγχυση ενδοδερμικά  ή υποδόρια, στοιχείων και φαρμακευτικών ουσιών με διαφορετική δράση το καθένα. 

Αποτελεί και αυτό  ένα είδος μεσοθεραπείας,  αλλά  η διαφορά του είναι ότι αποτελεί αυτόλογη μέθοδο. Χρησιμοποιείται   δηλαδή υλικό από το αίμα μας -και όχι εξωγενείς παράγοντες – και εκμεταλλευόμαστε τις φυσικές διεργασίες  του οργανισμού μας , προκειμένου να επιτύχουμε ανανέωση  των κυττάρων της επιδερμίδας.

LIFTING ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ Πρόκειται για μια απλή και αναίμακτη μέθοδο lifting, ιδανική για την αντιμετώπιση ήπιων και πιο προχωρημένων περιστατικών, σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας.

Η θεραπεία Dermapen είναι ιδανική για ανάπλαση της επιδερμίδας ενώ έχει αντιγηραντικές ιδιότητες καταπολεμά τις ρυτίδες γήρανσης , λεπτές γραμμές, ουλές ακμής, δυσχρωμίες αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου.

Ιατρικά Άρθρα